Categories
Home » Reviews »
Reviews

Manhattan Bridge

Your estimation

I am very pleased with my purchase. I ordered curtains Manhattan Bridge and these are just super. Looks really great in my interior. Will defenetly order again. Thank you very much! :)

User: Avely, Tartumaa, Estonia
10 October 2016

 

Curtains for childrens room

Your estimation

Labai grazios uzuolaidos, malonus bendravimas, galima pasitarti viska atsake super Labai dziaugiuosi.Dekui❤️

User: Greta, Basildon, United Kingdom
23 May 2016

 

Ночные шторы в спальню

Написать отзыв

Спасибо Вам огромное за вашу работу) шторы присланные вами чудесные и соответсвуют нашим пожеланиям) прекрасно вписываются в наш интерьер. Успехов вам и процвитания )

User: Alina, Daugavpils, Latvia
12 January 2016

 

Skirma

Super uzuolaidos

Uzuolaidos tikrai labai kokybiskai padarytos, ryskios ir tiesiog grazios. Greitai atliktas uzsakymas ir malonus pardavejo bendravimas su pirkeju. Kaina tikrai prieinama uz toki daigta. Dekui labai.

User: Skirma, Sitingbourne, United Kingdom
11 December 2015

 

Liutai

Your estimation

Labai grazios uzuolaidos.Pasiutos be priekaistu pagal mano duotus ismatavimus.Nuostabus zmogus Wellmira,labai lengva bendrauti ir pataria,kai reikia.Aciu Jums labai!:)

User: Edita, boston, United Kingdom
2 December 2015

 

Camomiles for the kitchen

Your estimation

The curtain has completely transformed our kitchen! Our expectations were met 100%. The size appeared to be ideal, just like we had ordered. The kitchen looks so fresh and cozy, and has become really original now. I was also happy with the service of taking orders and delivery. I will certainly recommend their textiles to my friends as well. Really cool stuff!

User: Tatyana, Birmingham, United Kingdom
13 November 2015

 

Review title

Your estimation

Labai ačiū už gražias užuolaidas ,,Tenderness,,. Labai vertinu nuoširdų ponios Kristinos Wellmiros bendravimą. Ji kantriai atsakinėjo į visus mano klausimus. Padėjo parinkti tinkamas užuolaidas, pagal mano namų interjerą. SEKMĖS! Lijana, Vilnius

User: Lijana , Vilnius, Lithuania
11 November 2015

 

Photo Net Curtain Bamboo

nuostabios užuolaidos

Pirkau užuolaidas dovanų. Visi buvo sužavėti, aišku aš prieš tai sužinojau langų dydžius. Puiki kokybė, ryškios spalvos, dovana liko labai patenkinta. AČIŪ JUMS!!!

User: Ilona, Vilnius, Lithuania
18 August 2015

 

PhotoSet Purple Orchid

So schön wie ein Bild!!!

Ich habe mir einen Set für Schlafzimmer gekauft, und bin damit sehr zufrieden!!! Der Set hat mein Schlafzimmer fantastisch schön gemacht und es völlig geändert, die Blumen sehen unglaublich realistisch aus!!! Jetzt fühle ich mich wie in einem Blumengarten! Die Qualität der Materie und des Drucks ist perfekt, ohne Zweifel. Danke sehr für ihr Spitzenware and Spitzenservice!

User: Lena, Köln, Germany
13 August 2015

 

Беседка в парке

Your estimation

Спасибо за шторы! Свет не проникает, если днём закрыть темно как ночью. Очень порадовала печать, цвет как на картинке. Длинна прям как надо.Спасибо за качество и быстроту доставки Уже повесила и балдею. Спасибо!

User: Aliona , Co Cork, Ireland
8 May 2015

 

Review title

Flower Pots for the Kitchen

Гардина супер! Кухня полностью изменилась, благодаря ей. Яркие краски, прекрасная тематика, оперативная доставка. Очень порадовала нашу семью. Спасибо огромное!

User: Oksana, Pirna , Germany
8 April 2015

 
Login or register to post comments.
 
Paysera
Visa Mastercard Maestro
PayPal

Dabar turime tik Rusiska ir Angliska prieiga prie musu puslapio

Atsiprasome uz suteiktus nepatogumus

Lietuviska versija turesime artimiausiu metu.

×